Aktiviti Kami Bersama Coway

Penapis Udara Terkini Coway(INDICATOR)

                                                            PENAPIS UDARA TERKINI COWAY(INDICATOR)

Model Penapis Udara Terkini di coway.model penapis udara coway ini diberi nama INDICATOR.model penapis udara ini baru dilancarkan pada 15 march 2016.penapis udara ini sangat praktikal di letakkan diruang tamu atau di bilik.penapis udara ini boleh merangkami keluasan sehingga 1200sf.penapis udara ini juga dilengkapi dengan 5 penapis iaitu 1-pre filter:penapis ini berfungsi untuk menapis seperti rambut,habuk dan bendasing yang besar.ke2-Anti Flu Hepa Filter:berfungsi untuk menapis bau rokok,virus,bakteria dan habuk yang lebih kecil.ke3-RBD Plasma Filter:penapis ini berfungsi untuk menghasilkan ion positif didalam rumah supaya udara dapat di sterilise dan menghapus kan bakteria seperti E-Coli.Penapis ke4-Anti Bakteria Catalyst Filter:penapis ini berfungsi untuk menghapuskan gas yang merbahaya seperti  xylene dan VOCs.Dan Penapis yang ke5-Deodorisation Filter:penapis ini berfungsi untuk memastikan bau bauan didalam rumah akan sentiasa segar dan menhapuskan bau lapuk didalam rumah.

Dengan jerebu yang teruk melanda malaysia sekarang ni penapis udara coway sangat sangat la berguna kepada setiap keluarga.tambahan pula bagi mereka yang mempunyai anak2 kecil dirumah adalah wajib untuk memiliki penapis udara.penapis udara coway ini sangat bagus untuk mereka yang mengalami masalah pernafasan seperti asma,selsema dan batuk.Bagi ibu ibu dan suri rumah yang suka memasak,penapis udara coway ini juga harus ada dirumah kerana penapis udara ini dapat menghilangkan bau bau yang ada ketika memasak.bagi tujuan keselamatan pula,penapis udara coway ini sangat penting untuk ada dirumah kerana penapis udara coway ini dapat mengesan jika ada sebarang kebocoran gas didalam rumah.

kesimpulannye penapis udara dan penapis air coway adalah sangat penting untuk ada dirumah.

jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi saya Hadi 012-3501006 / 012-5564006 Ifa.Hadiah misteri dan istimewa menanti anda

Assalamualaikum kepada semua yang melawati website pusat jualan coway,dah lama pak abu ni berminat sangat join coway sebagai health planner.Pusat Jualan Coway sekarang ni menwarkan kerja kosong yang perlu di penuhi oleh sesiapa sahaja yang berminat bersama kami.Kerja kosong yang ada sekarang ni di coway amat la diperlukan.setelah mendapat tau yang saya sedang mencari ejen ejen yang perlu untuk mengisi kerja kosong yang kami sediakan ini,dengan segera pak abu menelefon saya 012-350106.dengan pantas nye saya pun membuat temu janji bersama pak abu untuk berjumpa.

setelah mendengar penerangan dari saya,pak abu pun terus berminat dan menyertai kami dalam coway.pusat jualan coway menyediakan khidmat dan kursus untuk memantapkan cara untuk membuat marketing sert tunjuk ajar untuk mendapatkan sales.

Pada masa zaman sekarang ni,kerja kosong adalah amat susah untuk dijawati.Nasib di coway banyak kerja kosong yang masih ada dan kerja kosong ini terbuka kepada semua yang berminat.Didalam coway juga banyak jawatan jawatan dan kerja kosong yang ada.

kami juga megambil ejen dari seluruh kawasan lembah klang,melaka,negeri sembilan,selangor,kelantan,terengganu,kuala lumpur,kedah,perlis,sabah,saraawak,johor,bangi,kajang,petaling jaya,seremban,langkawi,kedah,nilai dan putrajaya.

hubungi kami segera untuk sebarang temujanji:      012-3501006 Hadi/012-5564006 Ifa

PENAPIS AIR COWAY MINERAL NEO

penapis air coway mineral

penapis air coway mineral

Penapis air coway mineral yang menjadi pilihan rakyat malaysia sekarang ini.Penapis air coway mineral ini menghasilkan air mineral yang sangat sesuai bagi rakyat malaysia yang mementingkan mineral didalam badan.model penapis air coway mineral Neo ini mempunyai 3 suhu iaitu panas,sejuk dan suhu bilik.model penapis air coway mineral ini mempunyai saiz tangki iaitu 5.8 liter.Ini sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai bilangan ahli keluarga dalam 5 orang. Penapis air coway mineral ini mengunakan sistem penapis Nanofibre yang disaluti electrospun,sistem ini meningkatkan kadar aliran air dan prestasi penapisan.ia dapat menapis Virus,bakteria dan logam berat dan sebagainye kepada kita.nanofibre elektrospun dapat memanjangkan hayat penapis.

Rupa bentuk penapis air coway mineral ni adalah sangat moden dengan reka bentuk yang langsing.Ia juga dicipta bagi kawasan rumah yang tekanan air dirumahnye rendah.

P/s saya akan menguruskan semua order customer dari seluruh negeri termasuk,sabah,sarawak,kelantan,terengganu,melaka,negeri sembilan,selangor,perak,pulau pinang,kedah,putrajaya,kajang,perlis,johor,kuala lumpur,alor setar dan semua kawasan didalam malaysia

penapis air coway Villaem

penapis air coway Villaem

       PENAPIS AIR COWAY VILLAEM

 

Penapis air coway terbaik yang coway baru keluarkan pada tahun 2016.model penapis air coway yang terbaru ni,mempunyai 4 suhu iaitu Panas,Sejuk,Suam dan Suhu Bilik.model penapis air coway model Villaem ni mempunyai saiz tangki berkapasiti 11liter.Model penapis air coway Villaem ni mempunyai suhu yang boleh dilaras mengikut kesesuaian pengguna.Yang terbaik nye model penapis air coway Villaem ni mempunyai build in booster pump yang jika tekanan  air dirumah tak kuat,penapis air coway ni masih boleh dipasang.model penapis air coway ni sangat sesuai bagi mereka yangmempunyai keluarga yang dibawah 10 orang.Dan yang lagi baiknye,bagi mereka yang mempunyai anak kecil yang menyusu botol,memudahkan ibu bapa membuat susu anak mereka,kerana model coway villaem ni mempunyai air yang suam.air coway adalah air yang paling sesuai dan selamat diminum oleh semua peringkat umur walaupun kanak kanak kecil.

P/s ni adalah pengalaman dari salah sorang pelanggan saya.saya akan cover semua pelanggan saya dari seluruh negeri termasuk,sabah,sarawak,kelantan,terengganu,melaka,negeri sembilan,selangor,perak,pulau pinang,kedah,putrajaya,kajang,perlis,johor,kuala lumpur,alor setar dan semua kawasan didalam malaysia

 

Testimoni customer coway

Testimoni customer coway

 

Puan Intan telah mengunakan Coway!!!!!!!!

Disebakan thermos pemanas air rosak,alang2 intan telah mencari penganti pemanas air nye.Pengalamannya di pejabatnye yang telah mengunakan coway,intan merasakan hidupnye akan jadi lebih mudah dan merasakan coway ni akan menjadi pembantu dapurnye di masa akan datang.Coway kan menghasilkan air yang mepunyai suhu panas,sejuk,suam dan suhu bilik,malah suhu nye boleh selaraskan mengikut suhu yang dikendaki..

Model penapis air coway yang berjaya menambat hati puan Intan adalah model VILLAEM.Model villaem ni adalah yang paling sesuai bagi family Intan yang mempunyai 6 isi rumah.Coway Villaem yang mempunyai 11liter air dan build in Booster pump adalah sangat sesuai.Coway Villaem ni akan di pasang 3hari waktu bekerja selepas saya submit order Puan Intan.Setelah coway siap dipasang dirumahnye,saya akan melawat puan intan untuk melihat coway yang telah dipasang oleh technician Coway.Sambil tu boleh la saya berikan puan intan Gift dari Pusat Jualan Coway ni nanti.

Jika anda ingin kan Special Gift dari www.pusatjualancoway.com boleh la hubungi kami dengan segera

call/whatsapp/sms                      012-3501006 Hadi Coway/012-5564006 Ifa Coway

beli coway,penapis air coway,waterfiler coway,beli coway,coway,coway,coway,penapis air coway,beli coway,beli coway,promo coway,promosi coway,promosi coway,promosi coway,agen coway,agen coway,agen coway

Hadi

testimoni customer coway Pak Abu

testimoni customer coway Pak Abu

Tahniah kepada Tuan Haji Anuar yang tinggal di Batu caves telah memilih Produk Coway model INCEPTION yang menghasilkan air Mineral dan Alkali.Tuan Haji ni berminat mengunakan model coway inception ni kerana beliau mementingkan kesihatan,lagi pula coway memudahkan kerja hariannye.sebelum ni beliau terpaksa membeli air mineral setiap hari untuk minuman hariannye dan keluarga.

Dengan adanye coway,ini akan memudahkan lagi urusan hariannye,akan menjimatkan masa dan kos elektriknye.sebelum ni beliau mengunakan thermos pemanas air yang kos elektriknye lagi tinggi.coway juga mempunyai pengikirafan dari ISO,WQA dan HALAL.Model INCEPTION ini adalah model penapis air coway paling lengkap kegunaanye kerana mempunyai AIR MINERAL DAN AIR ALKALI.

Dengan penjelasan yang padat dari saya mengenai coway,beliau mengambil keputusan mengunakan coway.Coway akan membantu beliau dalam memudahkan urusan harian,jimat masa dan tenaga serta mendapat air yang bersih dan juga air kesihatan.Hubungi saya segera untuk info dan pertanyaan atau pu untuk pembelian…

012-3501006  Hadi Coway/012-5564006 Ifa Coway

menerima panggilan dan pesanan dari seluruh kawasan berikut! ✓ Bandar Sunway ✓ Kota Damansara ✓ Bandar Baru Bangi ✓ Ipoh, Perak ✓ Kota Bharu, Kelantan ✓ Seremban, Negeri Sembilan ✓ Alor Setar, Kedah ✓ Sungai Petani, Kedah ✓ Kangar, Perlis ✓ Ayer Keroh, Melaka ✓ Puchong, Selangor ✓ Bukit Jalil, Kuala Lumpur ✓ Sg. Besi, Kuala Lumpur ✓ Petaling Jaya, Selangor ✓ Shah Alam, Selangor ✓ Setia Alam, Selangor ✓ Kajang, Selangor, ✓

PROMOSI COWAY

[PROMOSI MELAMPAU AKHIR TAHUN COWAY!!!]
>>>JIMAT YURAN PENDAFTARAN!<<<
DISKAUN BERGANDA!!
Air bersih di rumah sudah menjadi KEMESTIAN! YA! KEMESTIAN!
Air Bersih mendorong ke arah kesihatan keluarga yang lebih baik. Mencegah lebih baik dari mengubati.
Sebagai ibu bapa, air KARAT, berKLORIN dan mungkin mempunyai CACING tidak memberi impak yang terlalu besar kepada diri. Tetapi bagaimana dengan anak-anak kecil kita di rumah?
Coway prihatin dengan isu kualiti air di Malaysia dan Hadi & Ifa merupakan Health Planner yang bertanggungjawab untuk memberi kesedaran berkaitan kepentingan air bersih di rumah.
Hanya serendah RM115 sebulan, Coway dapat menyelesaikan masalah kualiti air di rumah anda.
Dengan hanya RM115 sebulan (boleh terus whatsapp Hadi @ Ifa untuk dapatkan EXTRA DISCOUNT) Coway siap bagi
=> Servis setiap 2 bulan x 5 tahun
=> Penukaran filter & spare parts mengikut jadual x 5 tahun
=> Warranty penuh dari Coway x 5 tahun
Nak lagi?
Coway berikan PERCUMA
=> Jika anda mahu berpindah (re-location)
Nak lagi?
Jika anda TERUS whatsapp Hadi 012.350.1006 @ Ifa 012.556.4006, anda akan menerima HADIAH MISTERI kasih sayang dari kami.
Di Coway, kami mempunyai AIR ALKALI, AIR MINERAL ATAU PURE WATER untuk memenuhi keperluan dan kehendak pengguna seluruh Malaysia.
Untuk makluman anda, kami merupakan senior staff di Coway HQ Malaysia di mana Coway telah mempunyai pengalaman menguruskan tempahan pelanggan selama 9 tahun di Malaysia.
Untuk lebih informasi, boleh layari laman sesawang kami di
www.pusatjualancoway.com
@
klik di sini untuk inbox kami terus www.facebook.com/messages/jualcoway

Cyberjaya & Putrajaya ✓ Ampang, Selangor ✓ Kuantan, Pahang ✓ Temerloh, Pahang dan Seluruh Malaysia!

 

Wah! Banyak betul promosi yang ditawarkan Coway Malaysia untuk tahun baru 2016. Ada pakej combo, ada lanjutan servis membership dan ada diskaun hebat untuk produk yang hebat.

Dapatkan maklumat lanjut dengan hubungi ejen Coway Hq Hadi di talian 012-3501006 sekarang!

💥 COMBO Penulen Air Indoor + Outdoor

Jimat yuran pendaftaran untuk sewaan sebanyak RM300. Cuma bayar RM100 + deposit 1 bulan untuk dua unit.

Jika anda berminat dengan Villaem dan Bamboo, yuran pendaftaran asal ialah RM200 + RM200 + RM125 + RM125 menjadikan RM650. Sekarang anda cuma perlu bayar RM350 untuk pendaftaran dua produk ini.

💥 AIR PURIFIER PROMO

Pembelian cash jimat 10% ATAU extend servis tahun kedua PERCUMA.

Jika anda bercadang membeli penapis udara Lombok, anda boleh pilih jimat 10% atau dapatkan servis membership untuk tahun kedua bernilai RM600.

💧Cash – Discount 10% untuk pembelian tunai semua produk kecuali Inception.

💧Rental – Jimat yuran pendaftaran sebanyak RM100. Harga asal RM200.

💧Free BOOSTER PUMP untuk Core.

untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya 012-3501006 hadi/012-5564006 ifa

www.facebook.com/jualcoway

beli coway,beli cowayeli coway,beli coway,ejen coway,agen coway,beli coway,waterfilter coway,waterfilter coway,waterfilter coway,waterfilter coway,waterfilter coway,waterfilter coway

 

PROMOSI BUY 1 FREE 1

PROMOSI BUY 1 FREE 1

BELI 1 DAPAT 2

Harini ifa teman salah seorang Health Planner Ifa ke Kota Warisan Sepang.

Plan asalnya Puan Ili & suami cuma nak beli penapis air dalam rumah Villaem. Tapi bila Ifa share mengenai kebaikkan penapis luar dan ditambah dengan promosi tak masuk akal Coway, Puan Ili & suami ambil keputusan untuk ambil 2 unit penapis air Coway.

Ye la, pendaftaran coway hanya untuk unit pertama je, itu pun 50% je. Dengan harga jimat melampau, Puan Ili & family dapat jimat wang dan yang paling penting, dapat air bersih untuk keluarga especially untuk si comel.

Kalau ada yang nak tahu mengenai promosi terkini coway dan kepentingan penapis air coway di rumah, boleh PM @ Whatsapp ifa /hadi ye.

📱 Ifa 012.556.4006/Hadi 012.3501006

Hadi menerima panggilan dan pesanan dari seluruh kawasan berikut! ✓ Bandar Sunway ✓ Kota Damansara ✓ Bandar Baru Bangi ✓ Ipoh, Perak ✓ Kota Bharu, Kelantan ✓ Seremban, Negeri Sembilan ✓ Alor Setar, Kedah ✓ Sungai Petani, Kedah ✓ Kangar, Perlis ✓ Ayer Keroh, Melaka ✓ Puchong, Selangor ✓ Bukit Jalil, Kuala Lumpur ✓ Sg. Besi, Kuala Lumpur ✓ Petaling Jaya, Selangor ✓ Shah Alam, Selangor ✓ Setia Alam, Selangor ✓ Kajang, Selangor, ✓ Cyberjaya & Putrajaya ✓ Ampang, Selangor ✓ Kuantan, Pahang ✓ Temerloh, Pahang dan Seluruh Malaysia!

penapis air coway

beli coway,beli cowayeli coway,beli coway,ejen coway,agen coway,beli coway,waterfilter coway,waterfilter coway,waterfilter coway,waterfilter coway,waterfilter coway,waterfilter coway

Hampir setahun berkenalan dengan abe Izwan Fazli ni.
Beliau adalah customer saya yang pertama membeli produk Coway secara tunai masa saya mula-mula bersama Coway.
.
Bermula dengan water purifier, kemudian outdoor filter dan yang terbaru penapis udara.
Dah 3 unit dia order dengan saya.
beliau amat yakin dengan produk dan servis yang Coway berikan.
.
Malah hari ini beliau dah sudah OFFICIALLY mendaftar menjadi ahli keluarga COWAY HQ CSTeam demi membantu warga Malaysia memiliki produk Coway. Begitu akrabnya kami.
.
Terima kasih boh Iwan kerana mempercayai saya dan isteri.
Pada sesiapa nak order Coway boleh jumpa abe Iwan atau saya sendiri.

www.pusatjualancoway.com

012-3501006 Hadi

TEAM COWAY COWAY COWAY....

kerja kosong di coway,jawatan kosong di coway

Jom Sertai Ejen/Dropship Coway!

BUAT SIDE INCOME RM9,000 SEBULAN DENGAN DROPSHIP PRODUK COWAY!?

Duit Pantas: Setiap jualan dibayar RM400 hingga RM800/unit.
Hanya Cari Prospek & Jual: Anda tak perlu hantar atau pasang. Coway ada technician untuk pemasangan.
Masa Fleksibel: Ya, masa amat fleksibel. Gunakan Facebook atau Instagram untuk menjual.
Latihan Disediakan: Kami takkan biar anda terkontang kanting untuk mendapat RM400 pertama anda. Kami sediakan latihan produk dan pemasaran.
Promosi Coway 2016

Siapa tak kenal dengan Coway, syarikat kelengkapan rumah #1 di Korea dan kini di Malaysia. Coway Malaysia menawarkan peluang dropship/ejen jualan secara part time kepada seluruh rakyat Malaysia.

Anda tidak perlu keluarkan modal untuk membeli sebarang produk, tetapi anda akan dilengkapkan dengan ilmu jualan dan katalog digital untuk membolehkan anda membuat jualan kepada keluarga, kawan atau mereka yang memerlukan air bersih.

ANDA BERMINAT UNTUK DROPSHIP PRODUK COWAY?https://www.pusatjualancoway.com/

Duit Malaysia

Buat masa ini, saya selaku pentadbir pusatjualancoway.com menawarkan peluang dropship kepada anda. Program dropship Coway memerlukan anda untuk mencari prospek yang berminat dengan barisan produk Coway. Saya akan uruskan pendaftaran dan pemasangan coway untuk anda.

Berapa saya dapat untuk setiap customer yang saya bawa?

Untuk program dropship coway atau referal coway, anda akan terima 4% daripada jumlah jualan. Anggaran RM150 setiap pemasangan yang berjaya.
Anda boleh terus mendaftar sebagai ejen Coway, dan akan menerima komisen 15% daripada pihak Coway Malaysia.
Yang mana satu menjadi pilihan anda? Jom daftarkan diri anda sebagai dropship/ejen Coway dan atau hubungi saya di 012-3501006 untuk penerangan lanjut.

012-3501006 HADI COWAY

HADI COWAY 012-3501006

MENCARI EJEN DISEKITAR  ✓ Bandar Sunway ✓ Kota Damansara Bandar Baru Bangi ✓ Ipoh, Perak ✓ Kota Bharu, Kelantan ✓ Seremban, Negeri Sembilan ✓ Alor Setar, Kedah ✓ Sungai Petani, Kedah ✓ Kangar, Perlis ✓ Ayer Keroh, Melaka ✓ Puchong, Selangor ✓ Bukit Jalil, Kuala Lumpur ✓ Sg. Besi, Kuala Lumpur ✓ Petaling Jaya, Selangor ✓ Shah Alam, Selangor ✓ Setia Alam, Selangor ✓ Kajang, Selangor, ✓ Cyberjaya & Putrajaya ✓ Ampang, Selangor ✓ Kuantan, Pahang ✓ Temerloh, Pahang dan Seluruh Malaysia!

 

testimoni coway melaka

testimoni coway melaka

 

Sebaik menjejakkan kaki ke bumi Melaka, Ifa & Hadi terus jumpa pasangan muda Encik Faisal & Puan Tasha.

Puan Tasha cakap nak sangat pakai penapis air Coway ni. Senang nak bancuh susu anak. Ye la. Anak Puan Tasha ni baru 6 bulan.

Puan Tasha, jangan risau. Ifa & Hadi akan uruskan order coway anda secepat mungkin. Yang penting kami akan usahakan pemasangan coway dalam minggu ni juga ye😊

P/s: Harini kami masih di Melaka. Nak jumpa kawan baru. Katanya ada kawan kita ni nak mendaftar menjadi jurujual penapis air berprestij tinggi.

cara beli coway,nak cari penapis coway,nak cari penapis udara coway???????

hubungi kami 012-3501006

==============================
JIMAT sehingga RM300

Hadi 012.350.1006
Ifa 012.556.4006

Hadi menerima panggilan dan pesanan dari seluruh kawasan berikut! ✓ Bandar Sunway ✓ Kota Damansara ✓ Bandar Baru Bangi ✓ Ipoh, Perak ✓ Kota Bharu, Kelantan ✓ Seremban, Negeri Sembilan ✓ Alor Setar, Kedah ✓ Sungai Petani, Kedah ✓ Kangar, Perlis ✓ Ayer Keroh, Melaka ✓ Puchong, Selangor ✓ Bukit Jalil, Kuala Lumpur ✓ Sg. Besi, Kuala Lumpur ✓ Petaling Jaya, Selangor ✓ Shah Alam, Selangor ✓ Setia Alam, Selangor ✓ Kajang, Selangor, ✓ Cyberjaya & Putrajaya ✓ Ampang, Selangor ✓ Kuantan, Pahang ✓ Temerloh, Pahang dan Seluruh Malaysia!

Rambo penapis air coway

Rambo penapis air coway

 

RAMBO…RAMBO…RAMBO💪
.
Coway di sana sini,demi membantu rakyat memiliki coway.
Kami akan cuba berada di mana sahaja untuk anda memiliki coway.
Untuk promosi Discount klik di sini——>>> www.pusatjualancoway.com
‪#‎CSTeam‬

Penapis Air , coway kinrara, coway kuala lumpur, coway puchong,coway shah alam, coway untuk keluarga,
harga penapis air coway

testimoni coway melaka

testimoni coway melaka

Penapis Air , coway kinrara, coway kuala lumpur, coway puchong,coway shah alam, coway untuk keluargia,
harga penapis air cowayAIR BERSIH UNTUK ANAK DAN FAMILY

Kami telah membantu family ini untuk memiliki waterpurifier untuk memasti mereka mendapat air yang bersih.

Cara beli coway,nak cari penapis coway,nak cari penapis udara coway???????

Hubungi kami untuk kami membantu anda pula😊

Whatsapp kami 012.3501006 Hadi/ 012.5564006 ifa

www.pusatjualancoway.com

 

Submit Order Penapis air coway di Coway Hq

Submit Order Penapis air coway di Coway Hq

Hadi menerima panggilan dan pesanan dari seluruh kawasan berikut! ✓ Bandar Sunway ✓ Kota Damansara ✓ Bandar Baru Bangi ✓ Ipoh, Perak ✓ Kota Bharu, Kelantan ✓ Seremban, Negeri Sembilan ✓ Alor Setar, Kedah ✓ Sungai Petani, Kedah ✓ Kangar, Perlis ✓ Ayer Keroh, Melaka ✓ Puchong, Selangor ✓ Bukit Jalil, Kuala Lumpur ✓ Sg. Besi, Kuala Lumpur ✓ Petaling Jaya, Selangor ✓ Shah Alam, Selangor ✓ Setia Alam, Selangor ✓ Kajang, Selangor, ✓ Cyberjaya & Putrajaya ✓ Ampang, Selangor ✓ Kuantan, Pahang ✓ Temerloh, Pahang dan Seluruh Malaysia!

SUBMIT ORDER CUSTOMER

Syukur Alhamdulillah,berjaya juga harini untuk menguruskan submision semua order Coway anda.
.
Mesti semua tak sabarkan nak pasang coway sebelum perayaan krismas ni.
Cara beli coway,nak cari penapis coway,nak cari penapis udara coway???????

Saya akan menguruskan nye secepat mungkin.
Penapis Air , coway kinrara, coway kuala lumpur, coway puchong,coway shah alam, coway untuk keluarga,
harga penapis air coway
Promosi coway rm335 dapat 2 barang
012.350.1006 Hadi
www.facebook.com/jualcoway
Penapis Air , coway kinrara, coway kuala lumpur, coway puchong,coway shah alam, coway untuk keluarga,
harga penapis air coway 
www.pusatjualancoway.com

Submit order penapis Udara coway

Submit order penapis Udara coway

RUMAH AKAK ADA BAU BUSUK LA.

Akak Rosalinda ni kata setiap kali dia balik kerja rumah nye ada bau yang kurang enak.
.
Saya pun suggest untuk akak ni penapis udara terbaik Coway LOMBOK II,kerana penapis udara ni mampu menghilangkan bau2an dan menghasikan udara segar di dalam rumah
.
Selamat menghirup udara yang segar dirumah nanti ye akak.

Cara beli coway,nak cari penapis coway,nak cari penapis udara coway???????

Hubungi saya untuk keterangan lanjut 012.350.1006

www.pusatjualancoway.com
Penapis Air, bidet coway, coway aires, coway apolo, coway dolomities, coway lombok, coway metro, coway petit,
coway scandal, coway tuba, coway villaem, digital bidet coway, harga coway, juicepresso, juicepresso coway,
penapis air coway,produk coway, senarai produk coway

Submit Order penapis udara coway dan penapis air coway di coway HQ

Submit Order penapis udara coway dan penapis air coway di coway HQ

Penapis Air, bidet coway, coway aires, coway apolo, coway dolomities, coway lombok, coway metro, coway petit,
coway scandal, coway tuba, coway villaem, digital bidet coway, harga coway, juicepresso, juicepresso coway,
penapis air coway,produk coway, senarai produk coway

Alhamdulillah…

UNTUK HARI NI SAHAJA 5 ORDER TELAH BERJAYA DI SUBMIT

Seronok rasanye saya sebab berjaya membantu mereka yang memerlukan air bersih ini.
.
Semua yang mengunakan coway ni kebanyakan untuk memberikan air bersih kepada family dan memudahkan urusan harian.

Cara beli coway,nak cari penapis coway,nak cari penapis udara coway???????
Jika anda ingin saya bantu,hubungi saya secepat mungkin,saya akan layan anda sebaiknye.
.
Hubungi saya 012-350 1006
www.pusatjualancoway.com
‪#‎Malaysia‬

TEAM COWAY COWAY COWAY....

kerja kosong di coway,jawatan kosong di coway

promosi coway terkini

promosi coway terkini

PROMOSI MELENGKAPKAN KEPERLUAN RUMAH

Promosi terkini Coway.Hanya dengan Rm335 anda akan menikmati penapis air outdoor dan indoor.

Promosi ini adalah terhad.hubungi saya untuk keterangan lanjut.

Cara beli coway,nak cari penapis coway,nak cari penapis udara coway???????

Pelbagai Hadiah dan Voucher yang akan diberikan.

Hadi Coway HQ:012-350 1006

www.pusatjualancoway.com

Saya menerima panggilan dan pesanan dari seluruh kawasan berikut! ✓ Bandar Sunway ✓ Kota Damansara ✓ Bandar Baru Bangi ✓ Ipoh, Perak ✓ Kota Bharu, Kelantan ✓ Seremban, Negeri Sembilan ✓ Alor Setar, Kedah ✓ Sungai Petani, Kedah ✓ Kangar, Perlis ✓ Ayer Keroh, Melaka ✓ Puchong, Selangor ✓ Bukit Jalil, Kuala Lumpur ✓ Sg. Besi, Kuala Lumpur ✓ Petaling Jaya, Selangor ✓ Shah Alam, Selangor ✓ Setia Alam, Selangor ✓ Kajang, Selangor, ✓ Cyberjaya & Putrajaya ✓ Ampang, Selangor ✓ Kuantan, Pahang ✓ Temerloh, Pahang dan Seluruh Malaysia!

 

kerja

KHUSYUKKKK….FOCUSSS

Macam ni la kot kalau gaya tengah focus.
Ini antara aktiviti yang kami buat kalau tiada appointment

Menambah baik marketing yang sedia ada

Promosi terbaru Coway jimat RM300

PROMOSI YES

Assalammualaikum semua…

PROMOSI JUALAN AKHIR TAHUN

Hujung tahun ni coway berikan hanya dengan permulaan rm335 sahaja anda boleh dapatkan waterfilter bersama airpurifier.

Cepat REBUT peluang yang jarang coway adakan ini.

Anda juga berpeluang mendapat kan SPECIAL GIFT dari saya.

Cara beli coway,nak cari penapis coway,nak cari penapis udara coway???????

Boleh hubungi saya terus 012.350.1006/012.556.4006

coway coway coway coway coway coway penapis air penapis air penapis air penapis air penapis air penapis udara penapis udara penapis udara penapis udara penapis udara penapis udara penapis udara penapis udara penapis udara agent coway agen coway agen coway

Assalamualaikum.... Suara sayup sayup kedengaran di pagi ini memberi salam. . Baru teringat,semalam ada orang coway call nak service Airpurifier Coway saya pagi ini. . Memang Thorbaikkkk setiap 2 bulan orang Coway akan datang rumah saya untuk service Airpurifier&Waterfilter. Coway Best 012.350.1006 Hadi 012.556.4006 Ifa

Assalamualaikum….
Suara sayup sayup kedengaran di pagi ini memberi salam.
.
Baru teringat,semalam ada orang coway call nak service Airpurifier Coway saya pagi ini.
Memang Thorbaikkkk setiap 2 bulan orang Coway akan datang rumah saya untuk service Airpurifier&Waterfilter.
Coway Best

Cara beli coway,nak cari penapis coway,nak cari penapis udara coway???????
012.556.4006 Ifa

012.350.1006 Hadi

coway coway coway penapis air penapis air penapis udarapenapis air penapis air penapis air coway coway coway coway coway coway coway coway coway penapis udara

 

ejen coway no1 malaysia

ejen coway no1 malaysia

TAK ZABARRRRRRR!!!!!
Rakyat Malaysia yang ingin mengunakan Coway yang telah berjaya saya submit harini.
Saya akan pastikan dan follow up semua order anda untuk memastikan pemasangan seperti waktu yang dijanjikan.
Hubungi saya 012-350 1006

coway coway coway coway coway coway coway coway coway coway coway coway coway penapis air penapis penapis air penapis airpenapis udara penapis udara penapis udara penapis udara penapis udara water filter water filter water filte

penapis air coway Villaem di kedai

penapis air coway Villaem di kedai pusatjualan coway

[PEMBANTU KEDAI TERKINI]

Senang betul kerja saya sekarang ni en Hadi.kenapa encik?sebabnye sekarang saya tak perlu masak air lagi untuk customer saya.
.
Dia ni owner kedai makan western HEART&SOUL.Sekarang kami jimat masa dan jimat kos sebab nye tak perlu masak air lagi dan dapat air minum yang BERSIH lagi SELAMAT.
.
Semua customer akan dihidangkan dengan air coway.
Makanan disini pun sedap lagi berpatutan.
.
Mari ramai2 datang ke kedai western HEART&SOUL.

Penapis Air , coway kinrara, coway kuala lumpur, coway puchong,coway shah alam, coway untuk keluarga,
harga penapis air coway

[PROMOSI MELAMPAU AKHIR TAHUN COWAY!!!] >>>JIMAT YURAN PENDAFTARAN! Servis setiap 2 bulan x 5 tahun => Penukaran filter & spare parts mengikut jadual x 5 tahun => Warranty penuh dari Coway x 5 tahun Nak lagi? Coway berikan PERCUMA => Jika anda mahu berpindah (re-location) Nak lagi? Jika anda TERUS whatsapp Hadi 012.350.1006 @ Ifa 012.556.4006, anda akan menerima HADIAH MISTERI kasih sayang dari kami. Di Coway, kami mempunyai AIR ALKALI, AIR MINERAL ATAU PURE WATER untuk memenuhi keperluan dan kehendak pengguna seluruh Malaysia. Untuk makluman anda, kami merupakan senior staff di Coway HQ Malaysia di mana Coway telah mempunyai pengalaman menguruskan tempahan pelanggan selama 9 tahun di Malaysia. Untuk lebih informasi, boleh layari laman sesawang kami di www.pusatjualancoway.com @ klik di sini untuk inbox kami terus www.facebook.com/messages/jualcoway

[PROMOSI MELAMPAU AKHIR TAHUN COWAY!!!]

>>>JIMAT YURAN PENDAFTARAN!<<<

DISKAUN BERGANDA!!

Air bersih di rumah sudah menjadi KEMESTIAN! YA! KEMESTIAN!
Air Bersih mendorong ke arah kesihatan keluarga yang lebih baik. Mencegah lebih baik dari mengubati.

Sebagai ibu bapa, air KARAT, berKLORIN dan mungkin mempunyai CACING tidak memberi impak yang terlalu besar kepada diri. Tetapi bagaimana dengan anak-anak kecil kita di rumah?

Coway prihatin dengan isu kualiti air di Malaysia dan Hadi & Ifa merupakan Health Planner yang bertanggungjawab untuk memberi kesedaran berkaitan kepentingan air bersih di rumah.

Hanya serendah RM115 sebulan, Coway dapat menyelesaikan masalah kualiti air di rumah anda.

Dengan hanya RM115 sebulan (boleh terus whatsapp Hadi @ Ifa untuk dapatkan EXTRA DISCOUNT) Coway siap bagi
=> Servis setiap 2 bulan x 5 tahun
=> Penukaran filter & spare parts mengikut jadual x 5 tahun
=> Warranty penuh dari Coway x 5 tahun

Nak lagi?

Coway berikan PERCUMA
=> Jika anda mahu berpindah (re-location)

Nak lagi?
Jika anda TERUS whatsapp Hadi 012.350.1006 @ Ifa 012.556.4006, anda akan menerima HADIAH MISTERI kasih sayang dari kami.

Di Coway, kami mempunyai AIR ALKALI, AIR MINERAL ATAU PURE WATER untuk memenuhi keperluan dan kehendak pengguna seluruh Malaysia.

Untuk makluman anda, kami merupakan senior staff di Coway HQ Malaysia di mana Coway telah mempunyai pengalaman menguruskan tempahan pelanggan selama 9 tahun di Malaysia.

Untuk lebih informasi, boleh layari laman sesawang kami di
www.pusatjualancoway.com
@
klik di sini untuk inbox kami terus www.facebook.com/messages/jualcoway

coway malaysia coway coway coway coway coway penapis air penapis air penapis air

Coway HQ Malaysia

coway coway coway penapis air penapis air penapis udara

✓ Bandar Sunway ✓ Kota Damansara ✓ Bandar Baru Bangi ✓ Ipoh, Perak ✓ Kota Bharu, Kelantan ✓ Seremban, Negeri Sembilan ✓ Alor Setar, Kedah ✓ Sungai Petani, Kedah ✓ Kangar, Perlis ✓ Ayer Keroh, Melaka ✓ Puchong, Selangor ✓ Bukit Jalil, Kuala Lumpur ✓ Sg. Besi, Kuala Lumpur ✓ Petaling Jaya, Selangor ✓ Shah Alam, Selangor ✓ Setia Alam, Selangor ✓ Kajang, Selangor, ✓ Cyberjaya & Putrajaya ✓ Ampang, Selangor ✓ Kuantan, Pahang ✓ Temerloh, Pahang dan Seluruh Malaysia!Penapis Air, bidet coway, coway aires, coway apolo, coway dolomities, coway lombok, coway metro, coway petit,coway scandal, coway tuba, coway villaem, digital bidet coway, harga coway, juicepresso, juicepresso coway,
penapis air coway,produk coway, senarai produk cowayPenapis Air , coway kinrara, coway kuala lumpur, coway puchong,coway shah alam, coway untuk keluarga,
harga penapis air coway